Konijnenopvang Marijke bied ook pensionmogelijkheden.

Gaat u op vakantie en heeft u geen oppas voor uw konijn of  knaagdier, dan kunt u hem/haar bij ons onder brengen.

De pension konijnen worden gevestigd in ruime flats en mogen regelmatig loslopen.
De hokken worden minimaal 1 keer in de week helemaal verschoont, als nodig is uiteraard vaker.
De dieren hebben altijd hun beschikking over hooi en vers drinkwater.
Ze krijgen 1 keer per dag brokjes.

Ook kun u er, tegen een meerprijs, voor kiezen om een ruimer verblijf voor uw konijnen te reserveren. Deze ruimere verblijven bestaan uit een groot binnen- en buitenhok. (Zie ‘de opvang’ voor foto’s)

Ook uw cavia, hamster, rat is welkom bij ons in het pension.

Houd u er wel rekening mee dat wij niet alle dagen open zijn. Voor het brengen en halen van pension dieren zijn we op Dinsdags, woendags, donderdag avond en zaterdags open. (alleen op afspraak)

Voor prijzen zie kosten.

LET OP:
Uw dier onderbrengen in het pension van konijnenopvang Marijke is geheel op eigen risico. U bent zelf aansprakelijk voor alle eventuele gevolgen. Zonder overleg mogen er geen zieke dieren in het pension worden onder gebracht. Gebeurd dit toch dan gaan wij, op kosten van de eigenaar, met het dier naar de dierenarts.
Uiteraard verwachten wij ook dat u uw dier aan het eind van de vakantie, op de vooraf afgesproken datum weer ophaalt. Gebeurt dit niet, dan vervalt het eigendom 2 weken na voorgenoemde datum en gaat het eigendom over naar konijnenopvang Marijke, welke de dieren dan zonder enig gehoor mag herplaatsen.